Tifdagen 2014

19 nov 2014

TIF dagen 2014

Hvert år fejrer vi i TIF frivilligheden ved at inviterer unge som gamle frivillige til en dag med sjove sports begivenheder og konkurrencer, og om aftenen er der julefrokost for de voksne.

Jeg synes det er en rigtig god måde at møde alle de frivillige på tværs af foreningen, for det er ikke hver dag vi mødes, eller får lejlighed til at lave noget sammen.

Denne dag blev afholdt den 8. november med ca 50 deltagere om dagen og 90 om aftenen.

I løbet af det år der er gået er der sket rigtig meget i TIF, og det kan vi alle være rigtig stolte af, for uden jer og jeres lyst til at være frivillig, jeres engagement og iver for at skabe en god forening, så var vi her ikke.

En af de ting vi hører meget rundt omkring er, at frivilligheden har det hårdt, og det har den til tider også her i Thorsø, men alligevel formår vi år efter år at lave nogle fede tilbud til vores medlemmer, udvikle nye tiltag og tilføje nyt til de eksisterende idrætter.

Det er noget andre foreninger ligger mærke til, og selv om i måske ikke lige tænker over det når i planlægger jeres næste træningstime, gennemfører den eller sidder med i bestyrelsesarbejde, så er i med til at sætte Thorsø på landkortet.

På landkortet som en by i udvikling, som en by der er sund og bevæger sig, og som en by med en Idrætsforening der samler borgerne.

Ser vi tilbage på 2014 så kan vi fejre at der er sket følgende(plus alt det jeg ikke har med) Fodbold Fitness, Fræk Fitness, Egnsfesten, U31 fest i Fodbold, Der er kommet en Infostander, et tættere samarbejde med skolen og de andre foreninger, yoga, løb, MTB, Idræt om dagen, formiddagstræning i Motionscenteret, måneds frivillig kom fra TIF, skate, parkour, stor sponsor støtte, vi har været ude at holde foredrag, og meget meget mere. Og ikke mindst vandt vi DM i TIF. Giv lige jer selv et stort bifald for det.

Ser vi lidt fremad så er der følgende på tegnebrættet:

1.  Nye vedtægter for at gøre TIF tidssvarende

2.  Krolf

3.  Taekwondo

4.  Sponsor dag

5.  Endnu tættere samarbejde med andre foreninger

Så tak til jer alle for et fantastisk år, en super flot indsats, og jeg håber i har lyst til at være frivillig i lang tid endnu.

Tak til alle frivillige om det så er som træner, hjælper, holdleder, ved dommerbordet, kridter baner, til Egnsfest, arrangerer TIF dag, er i bestyrelse,bager kager eller hvad du har bidraget med.

På TIF dagen udnævner vi årets ungdomstiffer, som i  år blev Amalie Duelund fra Gymnastik afdelingen.

Om aftenen kårer vi årets Tiffer, som i gik til Anja Bachstein for hendes store indsats i Gymnastik afdelingen.

Tillykke til begge for jeres frivillige indsats.

Dan Brandt

Hovedformand Thorsø Tungelund IF