Nyt om Thorsø i bevægelse

10 feb 2014

Som mange af Jer nok ved, er vi jo kommet med i et par udviklingsprojekter, for at gøre vores forening endnu bedre end den er i dag. Nogle vil måske mene at denne info kommer lidt sent, men der har ikke været så meget at berette om indtil videre.

Vi er jo med i et projekt der hedder ”Thorsø i bevægelse”.Det er i samarbejde med Favrskov Kommune, Tungelundskolen, børnehaverne, dagplejen og DGI. Navnet fortæller vist allerbedst hvad det drejer sig om – at få flere i Thorsø til at bevæge sig!! En af hjørnestenene er samarbejde. Vi skal sammen få flere til at bevæge sig. Det er jo netop dét som vi arbejder på hver dag i TIF, så dette er en fantastisk mulighed. Den nye skolereform, der bliver virkelighed efter sommerferien, vil give os en masse muligheder, og dem er vi klar til at udnytte.

Det første vi regner med at forsøge at sætte i gang, er ”idræt om dagen”. Dette indebærer ikke umiddelbart noget samarbejde, men vi få nogen til at bevæge sig. Målgruppen er alle, der har tid til at dyrke idræt midt på dagen. Vi regner med at holde et lille møde indenfor kort tid, hvor nogle af dem der har mulighed for at deltage, sætter sig sammen, og får en snak om hvad de vil. Har DU tid og lyst til at være med om dagen, så ring til Henrik Hvam.

Og så er der DM i foreningsudvikling.. Det er et forløb som vi er i, sammen med DGI, og det løber frem til 1. maj. Også her, siger navnet næsten hvad det er der skal ske – udvikle TIF.

Det håndgribelige indtil nu, er vores facebook side, som en del af jer nok allerede kender. Der er en lille ting, som vi har hørt fra flere, nemlig at man ikke automatisk får notifikationer. Det er facebook der har lavet det, så man ikke automatisk får disse. Men hvis du holder musen over ”synes godt om”, kan du slå det til. Og vi vil gerne opfordre alle til at lægge noget op på siden, så den bliver levende. Og det skal gerne være et godt mix af ting der ér sket, og det der sker i fremtiden.

Så arbejder vi lidt med vores nye hjemmeside. Den er et stykke fra optimal endnu, men det kommer!! Og også her skal der lyde en opfordring til Jer alle om at sende nyheder mv. til webmaster, så det kan komme på hjemmesiden. For den bliver ikke bedre end det der bliver lagt på den.

Så er vi jo godt i gang med en spørgeskemaundersøgelse, som vi er MEGET spændte på resultatet af.

Derudover er vi ved at forsøge at stable et samarbejde på benene med byens øvrige foreninger mv. Vi håber på et samarbejde, så vi kan koordinere datoer, arrangementer mv. fremover. Det er ikke specielt idrætsmæssigt, men som byens absolut største ”aktør”, mener vi at vi har et ansvar - og det vil vi leve op til.

Nogle af de andre ting vi vil arbejde med, men som vi ikke har en klar plan for endnu, er: samværspolitik i TIF, nye aktiviteter, evt. for nye målgrupper, og så afventer vi lige nu hvad vores undersøgelse ”fortæller” os.

Hvis nogen af Jer har gode input, eller har deciderede ting som I gerne vil hjælpe os med, er I altid velkomne til at -

Læst 3595 gange Senest ændret mandag, 10 februar 2014 09:06