Sponsordagen 2016

26 jan 2016
Sponsordagen er blevet en tradition, hvor TIF inviterer alle vores nuværende og potentielle nye sponsorer til en hyggelig eftermiddag.
Formålet er, at få tegnet sponsorater til idrætsforeningen, og at vi på denne måde kun kontakter vores sponsorer en gang om året.
Dvs. de bliver ikke kontaktet når der lige skal købes nye bolde eller andet ind. Bestyrelsen varetager fordelingen af sponsormidlerne i løbet af året.
Sponsordagen planlægges og gennemføres af Sponsorudvalgets 8 medlemmer, med Kim Jensen i spidsen som Udvalgsformand.

Til årets sponsor dag i Thorsø Tungelund-If mødte der 80 deltager op, som alle kunne se frem til en eftermiddag med mad, foredrag og øl smagning, inden der traditionen tro tegnes sponsorater  med foreningen.
Som altid havde sponsorudvalgsformand Kim Jensen fået sponsoreret mad fra Himmerlandskød og brød fra Schulstad, så ikke engang der skulle idrætsforeningen have penge pungen fundet frem.

Hovedformand Dan Brandt præsenterede lidt om året der er gået, og at TIF stadig formår at fastholde et medlemstal på næsten 1000 medlemmer. "Dette er vi i foreningen rigtig stolte af at kunne for en by af Thorsø's størrelse. Vi formår at tiltrække nye medlemmer også fra vores opland, at lave nye aktiviteter som f.eks. stor trampolin og ikke mindst får vi også nye frivillige". Ligeledes blev der fortalt hvad sponsormidlerne bruges til i foreningen. "Midlerne bruger vi til alt fra daglig drift med indkøb af bolde, nye badmintons net, nyt It udstyr og til større investeringer af maskiner i motionscenteret og ikke mindst til at kunne sende alle de frivillige på de kurser der skal til for at de kan være i topform til at gennemføre deres træning. Som forening er vi meget afhængige af sponsorerne, for det koster at drive en forening. Vi har en bevidst strategi om at holde kontingenterne nede, så mange som muligt har råd til at gå til sport, og det kan vi med alle de gode sponsorer vi har. I løbet af de sidste år er der kommet flere udgifter til som vi tidligere har kunnet få tilskud til, så det skal vi også selv finansierer. Men vi er taknemmelige for vores sponsores velvilje til støtte, og med sponsordagen giver vi lidt tilbage, og vi får ros for konceptet som Kim Jensen opfandt for nogle år tilbage".

Efter en kort gennemgang fra foreningen, fortalte Martin Jørgensen, tidligere professionel fodboldspiller fra Serie A i Italien, i klubberne Udinese og Fiorentina, den hjemlige Superliga i AGF og Landsholdet om sine oplevelser som professionel. Martin kunne på en finurlig og helt nede på jorden måde, fortælle om at der er nok flere tabte kampe end vundne i en fodbold karriere, og at man må accepterer mange timer på bænken før man får bevist sit værd. Men når man først har det, så er man også med i startopstillingerne.
Han kunne berette om hvordan forhandlinger med klubberne på de rigtige tidspunkter har været med til at danne hans karriere, og at højde punkterne i karrieren har været at spille i nationaldragten på Landsholdet. Det første mål han scorede på landsholdet var en drengedrøm der gik i opfyldelse og nok det største øjeblik i karrieren.
Med et glimt i øjet kunne Martin Jørgensen fortælle om at der var mere tid til at ligge ved swimmingpoolen under turneringer da Bo Johansen var træner, end under Morten Olsen som var klart mere striks med reglerne for træningen.

Til sidst gentegnede vi nye sponsorater, som igen i år var på samme høje niveau som tidligere år, og der blev prøve smagt på øl fra Århus Bryghus.
Dagen sluttede ved 19 tiden.

På billederne er det Hovedformand Dan Brandt der beretter om året i TIF samt hvad sponsormidlerne går til, samt Martin Jørgensen.

Læst 1732 gange Senest ændret tirsdag, 26 januar 2016 11:31