U12 A drenge kamp

19 jun 2016

"Stadion-platte" og U12 A drenge kamp

Super formiddag på stadion med en fantastisk fodboldkamp mod ærkerivalerne fra Kjellerup.

De kolde øl og varme pølser blev modtaget godt af de 60-70 tilskuere, der havde fundet vej til stadion på denne lidt blæsende, men alligevel lune lørdag formiddag.

Den store opbakning var en god støtte for drengene på banen, da tingene fra start ikke gik helt som planlagt. Der måttet kæmpes ekstra hårdt på alle pladser, da Kjellerup som altid kom med fuld tryk og fight. Hele første halvleg bølgede kampen frem og tilbage uden de helt store chancer til nogle af holdene. 0-0 ved pausen.

Om det var duften af pølserne, der gav Thorsø-drengene ekstra energi i 2. halvleg må vi lade stå hen i det uvisse, men der kom i hvert fald mere gang i kampen og Thorsø fik overtaget, hvilket resulterede i en flot flot friskarksperle af Frederik Hørning.

Kjellerup fik dog kort tid efter udlignet til 1-1, så igen måtte der arbejdes hårdt af Thorsøs drenge.

Hvor der er vilje er der vej - og vejen til sejr blev kort efter banet, da Thorsø erobre bolden midt på banen og får sat et kontraløb i gang, der resulterer i endnu en sikker scoring af Frederik. 3-1.

Thorsø holdt presset, godt hjulpet på vej af de engagerede tilskuere på sidelinjen, og kort tid efter får Bertram frit løb mod mål, og med en fiks lille dribling forbi målmanden scorede han fortjent til 3-1. I kampens sidste minutter får Kjellerup dog reduceret til kampens resultat 3-2.

Flot fight fra begge hold.

 

Tak for den store opbakning. Håber vi ses igen på tirsdag d. 21.06 kl. 18, hvor de seje U12 C drenge, skal spille sæsonens sidste kamp hjemme mod Viborg Søndermarken, og forhåbentlig kan hente den 4. sejr på stribe.

Vi står endnu engang klar med samme "stadionplatte-koncept", så aftensmaden er nemt reddet på tirsdag.

 

Dagens hold:

Mathias Kristensen

Sebastian Thorsgaard

Frederik Hørning

Asger Mohrsen

Mads Eriksen

Lasse Madsen

Bertram Viuff Jacobsen

Simon Have

Jakob Tollund

Lukas Middelhede

Julius Dam Hansen

Læst 1528 gange Senest ændret søndag, 19 juni 2016 19:35

Sidste nyt

Find vej til Tungelund IF

Find os