Stadionplatte-arrangement d.18/6/2016

26 jun 2016

I lørdags var vi imponerede, i dag er vi dybt taknemmelige.....
Sikke nu en opbakning til endnu et "stadionplatte-arrangement"???
Vi må konstatere at gode historier og succeser sprædes hurtigt!!! Endnu engang havde rigtig mange tilskuer nemlig fundet vej til stadion for, på denne solrige tirsdag aften, at overvære U12 drenge C spille mod Viborg Sdm.
Grillen var som lovet tændt, så aftensmaden kunne nemt klares samtidig med at fodboldkampen kunne overværes - ren win/win.?
Kampen på banen blev dog knapt så meget win/win, da Thorsø måtte se sig besejret med 3-5 efter en tæt fight, hvor det var marginalerne, der blev afgørende for kampens udfald. Alle mand leverede en rigtig flot indsats, og der blev kæmpet flot på alle pladser. Endda så hårdt at der vist kan fremvises mange store blå mærker i morgen....?. 
 
 
 
 
Målscorerne for Thorsø var:⚽⚽⚽
1-0 Christoffer Madsen
2-2 Frederik Hørning
3-2 Matias Gudiksen
Den 4. sejr på stribe kom desværre ikke i hus, men hvis "ordsproget" om en dårlig generalprøve giver en god præmiere holder stik, er der gode chancer for, at Thorsøs fantastiske U12 C drenge kan hente en godt resultat, når de på fredag drager til Ikast Cup.
 
Dagens hold:
Mads Døssing
Benjamin Sørensen
Frederik Hørning
Mads Eriksen
Mathias Mortensen
Christoffer Madsen
Matias Gudiksen
Nikolaj Tånnquist
Simon Højholdt
Simon Gammelgaard
Frederik Bjergborg
Haidar Fares
Marcus Pedersen
Tuncay Misir
 
Mange tak til alle der mødte op og bakkede op om holdet og arrangementet. I har alle en stor andel i at dette arrangement blev en succes.
God sommer til jer alle. ??
 
 
 
Læst 1625 gange Senest ændret søndag, 26 juni 2016 09:36

Sidste nyt

Find vej til Tungelund IF

Find os