Indbydelse til Regnbuetuneringen 2017/2018

23 sep 2017

Regnbueturneringen.

Der vil igen i år blive afviklet indefodbold i Tungelund Aktivitetscenter, hvor vi i vinterhalvåret 2017/2018 vil afvikle den populære REGNBUETURNERING.

Vi har  turneringsstart ultimo november.

Der vil blive spillet som de foregående år, hvilket vil sige, at turneringen bliver en 4 dobbelt turnering, med 4 – 6 hold i hver pulje, således at hvert hold kommer til at spille 12 – 16 kampe.

Hvis der er for lidt tilmeldte hold i en række, vil den blive slået sammen med nærmeste årrække.

I de rækker hvor der er hold nok, vil der ske en ombrydning af turneringen i julepausen, hvorefter turneringen fortsætter efter årsskiftet.

U-6/7/8 spilles i multihallen – halvbane på minimål.

Hvert hold består af 4 – 7 spillere  ( 7 er max. ).

Efter sidste tilmelding dato kan vi – hvis turneringsplanlægningen er på begyndt – desværre ikke love, at der er mulighed for eftertilmeldinger. Men disse kan skrives på venteliste.

Der spilles efter JBU regler i stor hal.

Præmier:  Der er medaljer til alle spillere U- 6 til U-12  ved turneringens afslutning i feb. & marts md. U-13til U-18 spillere vil der også være en overraskelse.

Tilmeldingsgebyret er kr. 625,-- pr hold, som skal indbetales til Nordea Bank på konto nr. 5787-8966560410 inden d. 18. okt. 2017.

klik og udfyld denne formular for at tilmelde dit hold....

Opfordring til klubberne !!!!!!

Regnbueturneringen er et alternativ til JBUs turnering og spilles i år for 38. gang i Tungelund-Aktivitetscenter i Thorsø.  Da Regnbueturneringen altså er en alternativ turnering, opfordrer turneringsledelsen klubberne til at tilmelde hold, så alle spillere kan komme til at spille.

Indendørs fodbold har udover sin egen værdi , også den egenskab, at den kan være med til, at bevare børnenes interesse  for fodbold om vinteren.

Melder man flere hold i samme række, bliver de i turneringen opført som nr. 1, 2, 3, o.s.v., og klubberne skal således sikre, at man stiller med stærkeste hold som nr. 1  o.s.v. , da dette vil give jævnbyrdige kampe.

Husk at være omhyggelig med at tilmelde hold, da det gir store arbejdsmæssige byrder, at ændre puljer, når hold udebliver.

Turneringsledelsen

Læst 2866 gange Senest ændret lørdag, 23 september 2017 08:00