Gymnastikhold og træningstider

08 okt 2016

Generel information:

Tilmelding foregår via klubmodulet. Der er plads til 30 på hvert hold (enkelte undtagelser)og pladserne tildeles efter ”først til mølle”-princippet. Der er mulighed for to prøvetræninger (som ligger i opstart af medlemskab) i vinterhalvåret og 1 gang i sommerhalvåret samt ved 8. ugers hold. Alle hold træner i multihallen i Tungelund Aktivitetscenter. Parkour samt Crossgym går ind i mellem ud, når vejret tillader det.

Hvorfor skal dit barn gå til gymnastik? Børn skal danse, hoppe, gynge, trille, slå kolbøtter og løbe. Bevægelse og leg er barnets redskab til at udvikle sig, få kropsbevidsthed og øget trivsel. Men alt for mange børn får ikke lov til at 'bøvle' med deres krop og bevæge sig nok til, at de udvikler sig godt motorisk. Næsten halvdelen af alle børn har allerede fra spædbørnsalderen problemer med en eller flere af de tre primære sanser - labyrintsansen, følesansen og stillingssansen, der er hele grundlaget for en normal motorisk og adfærdsmæssig udvikling. Gymnastik er den bedste start, du kan give dit barn, når det handler om krop og bevægelse. Med et meget alsidigt bevægelsesrepertoire er gymnastiktræning optimal stimulering af børns motoriske udvikling.

Der er en voksen mentor på de hold, hvor der er unge instruktører under 18 år.

Der må ikke være udendørssko i hallerne – vi henviser venligst til omklædningsrum.

Klik her for at læse holdbeskrivelser og finde tilmelding: http://thorsorgymnastik.klub-modul.dk/cms/TeamOverview.aspx

Læst 11284 gange Senest ændret lørdag, 11 november 2017 07:46