Besøg af Alex Jensen

05 apr 2016

Så sker der igen noget i TIF`s dartafdeling!

Fornylig havde vi besøg af Alex Jensen som spiller 1. division i "Potten" i Sorring og desuden er på landsholdet, og nu er sker der noget lignende. Mogens "Turbo" Christensen og Lars "XL" Helsinghoff fra Randers`s 1. divisionshold, som iøvrigt begge også spiller på dart-landsholdet, kommer på besøg i klubben mandag d. 11. April kl. 19.00.

Vi er faktisk rigtig stolte over, at vi er i stand til at trække nogle af landets absolut bedste spillere ned i klublokalet! Det giver os en unik mulighed for at lære nogle rigtig gode fif, og samtidig giver det mulighed for at se et par dartspillere fra øverste hylde i aktion!

Så er det noget for dig, så kom ned i dartlokalet på skolen (under sløjdlokalet) mandag d. 11/4 kl. 19.00.

Vil du iøvrigt vide mere om dart-afdelingen i TIF, så ring til Bjarne Christensen 2368 7932.

Læst 14114 gange